Skip to content

Betalen in termijnen

• Wij bieden betaling in termijnen aan op al onze tassen & accessoires. Als er gekozen wordt voor betalen in termijnen vragen wij een aanbetaling van 20%. Het volledige bedrag van het item dient uiterlijk binnen 60 dagen betaald te worden. In deze 60 dagen bent u vrij om verschillende kleine betalingen te doen of één grote betaling. Hier zitten geen verdere kosten aan verbonden.

• Het item kan pas verstuurd of opgehaald worden op het moment dat de gehele betaling ontvangen is. Retourneren of ruilen is niet mogelijk als u voor betaling in termijnen kiest.

• Bij betaling in termijnen moet er betaald zijn binnen uiterlijk 60 dagen, mocht dit niet zo zijn resulteert dit in een annulering van uw order en het verlies van uw aanbetaling. Aanbetalingen zijn niet in te ruilen of terug te betalen. 

• Voordat u besluit een item aan te schaffen op aanbetaling adviseren wij het item goed te bekijken en de informatie goed door te lezen. Ook bent u in onze winkel TOUCHED.vintage altijd welkom het item te komen bekijken.

Chat openen
Question / need help?
Hi there! How can I help you?

^ Romy