Skip to content

2 vrouwen, 1 passie

Ons verhaal

Marije in- en verkocht al zo’n drie jaar de meest mooie 2e handse designer tassen, vooral Chanel. Op een dag contactte Romy haar voor een Chanel tas. Zo gezegd zo gedaan. Ze hadden een ‘deal’ en ontmoette elkaar. Sindsdien was er gelijk een klik tussen de 2! 

Romy vond de combinatie van nieuwe betaalbare kleding & designer tassen van hoogwaardige merken een te gek concept en hiermee ontstond haar eigen winkel, UNIQUE.store !

Op een begeven moment realiseerde Marije en Romy dat je samen meer weet als alleen, ze gingen vanaf dat punt steeds meer samen in- en verkopen. Marije had altijd al de droom om hierin haar eigen webshop te realiseren, dus waarom zouden we dat niet samen doen!?

En voilà, daar was Touched Vintage, een webshop met een verhaal! 

Links: Romy | Rechts: Marije
Links: Romy | Rechts: Marije

Waarom designer tassen?

Marije en Romy hebben beide al jaren een big crush voor designer tassen, met name voor Chanel.  De details, het handwerk wat in ieder product zit. De mooie en exclusieve collecties die meerdere malen per jaar worden uitgebracht.  De prijsstijgingen, het feit dat een designer tas een oprechte investering is.  Ook zijn wij ervan overtuigd dat je een eenvoudige outfit compleet maakt met een mooie designer tas.

Hier komt onze passie voor designer tassen vandaan!

Onze designers

BALENCIAGA

Chanel

BOTTEGA VENETA

DIOR

Fendi

SAINT LAURENT

Gucci

Louis Vuitton

STAY IN TOUCH.

Sign up and stay updated with our latest news including secret sneak peeks of our drops.

Chat openen
Question / need help?
Hi there! How can I help you?

^ Romy