Skip to content

Verkoop jouw tas.

Wil jij je designer tas op een veilige manier verkopen en direct geld ontvangen?
Verkoop je tas aan TOUCHED vintage!

We kopen alleen 100% authentieke designers zoals Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Dior, Fendi en Saint Laurent.

(Wij kopen geen heren items in)

Hoe werkt het?

1. Formulier verzenden

Stuur ons detailleerde foto’s van het item dat je wilt verkopen. Beschrijf je tas zo gedetailleerd mogelijk. Wat komt er met de tas? Denk aan de originele bon, box, dustbag of authenticiteit kaart. Wat is de gehele conditie van de tas? Ook willen we graag het formaat van de tas weten en de lengte van de eventuele schouder/cross body band.

2. Bod

Nadat we de mail met het aanbod hebben ontvangen bekijken we het item en brengen we een bod uit binnen 24 uur. Wij accepteren geen namaak items of items die niet matchen met de omschrijving, dit is dus tijdverspilling!

3. Verzenden

Nadat u het bod geaccepteerd heeft kunt u het item naar ons toe verzenden. Ook is de mogelijkheid er om het item naar onze winkel te brengen. Check de pagina ‘Over ons’ voor meer informatie over onze winkel!

4. Betaling

Nadat wij het item hebben ontvangen en alles oké is maken wij het geld binnen 24 uur over via bankoverschrijving. Als u ervoor kiest het items naar de winkel te brengen betalen wij direct uit, contant of ook via bankoverschrijving.

Vragen? Iets onduidelijk?

Stel je vraag gerust of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag!

Naaldwijk

s’Gravenzandseweg 24b | 2671JN
Chat openen
Question / need help?
Hi there! How can I help you?

^ Romy